Over LangerLageBijtelling.nl

Bart van Baal
LangerLageBijtelling
M: 06-41443475

bart@langerlagebijtelling.nl
LinkedIn

Liever eerst persoonlijk contact? Laat uw gegevens achter.

Uw naam

Uw telefoonummer

Uw Vraag/bericht?

LangerLageBijtelling.nl in het kort

De afgelopen jaren is de wetgeving m.b.t. de bijtelling ingrijpend veranderd.

Bijtellingspercentages van 0, 7, 14, 15, 20 en 21% behoren inmiddels tot het verleden. Wie nu voor een nieuwe auto kiest, betaalt 22% bijtelling (een uitzondering geldt voor volledig elektrische voertuigen die 4% bijtelling blijven behouden).

Elke auto geniet tenminste 60 maanden van het bijtellingstarief dat geldt op de datum eerste toelating. Echter niet elke auto maakt deze 60 maanden vol bij de eerste gebruiker of eigenaar.

LangerLageBijtelling brengt vraag en aanbod van deze auto’s, met een resterend fiscaal voordeel op basis van een laag bijtellingspercentage, bij elkaar.

Hierdoor bespaart u(w berijder) veel geld!

Samenwerking met Arval
Sinds november 2016 is Arval de samenwerkingspartner van LangerLageBijtelling. Arval is een leasemaatschappij gevestigd in Houten en biedt onder andere zakelijke lease, shortlease en private lease aan. Zo bieden zij ook auto’s aan met een nog lage bijtelling, de zogenaamde auto’s die een ‘tweede baasje’ zoeken. Met behulp van Arval wordt het aanbod van auto’s vergroot en via hen kunnen wij aantrekkelijke leaseaanbiedingen aanbieden. Mocht u vragen hebben over de samenwerking, dan kunt u contact opnemen via info@arval.nl.

ARVAL_BL_E_CMYB[1]

LangerLageBijtelling.nl is een initiatief van Bart van Baal. Bart is reeds lange tijd actief in de autobranche en leasewereld.

Na dienstverbanden bij werkgevers als ING Car Lease en Pon’s Automobielhandel is hij in 2012 S.M.A.R.T. Automotive Consultancy gestart om zodoende zijn kennis en kunde rechtstreeks te kunnen delen met het bedrijfsleven. Hij zet zijn jarenlange ervaring in wagenparkbeheer en leasing in om klanten te helpen bij het verbeteren van hun wagenparkbeleid én het besparen van kosten op gebied van zakelijke mobiliteit. Vanwege de veranderende wetgeving m.b.t. de bijtelling kwam hij eind 2014 op het idee van LangerLageBijtelling.

Heeft u vragen aan Bart of opmerkingen?
Laat uw gegevens hierboven achter.