Over LangerLageBijtelling.nl

Bart van Baal LangerLageBijtelling M: 06-41443475 bart@langerlagebijtelling.nl LinkedIn

Liever eerst persoonlijk contact? Laat uw gegevens achter.

Uw naam

Uw telefoonummer

Uw Vraag/bericht?

LangerLageBijtelling.nl in het kort

Vanaf 1 januari 2016 verandert de wetgeving m.b.t. de bijtelling ingrijpend. Waar eerder al de categorie van 0% bijtelling kwam te vervallen, zullen vanaf die datum ook 7% en 14% komen te vervallen en plaatsmaken voor een 15% en 21% tarief, waarna naar alle waarschijnlijkheid t/m 2019 toegewerkt wordt naar een algemeen tarief van 22% (behalve voor volledig elektrische voertuigen die 4% bijtelling blijven behouden). Elke auto (vanaf datum eerste toelating 1-7-2012) geniet tenminste 60 maanden van het bijtellingstarief dat geldt op de datum eerste toelating. Echter niet elke auto, maakt deze 60 maanden vol bij de eerste gebruiker of eigenaar. LangerLageBijtelling brengt het aanbod van deze auto’s, met een resterend fiscaal voordeel, en de vraag bij elkaar.

LangerLageBijtelling.nl is een initiatief van Bart van Baal. Bart is reeds lange tijd actief in de autobranche en leasewereld.

Na dienstverbanden bij werkgevers als ING Car Lease en Pon’s Automobielhandel is hij in 2012 S.M.A.R.T. Automotive Consultancy gestart om zodoende zijn kennis en kunde rechtstreeks te kunnen delen met het bedrijfsleven. Via De Leaseveiling, hét unieke veilingconcept, genereert hij de beste leaseprijzen voor zijn klanten (tegen de voorwaarden die de klant zelf stelt) en ook neemt hij al het werk m.b.t. het wagenpark uit handen indien gewenst en adviseert hij waar nodig op gebied van zakelijke mobiliteit. Vanwege de veranderende wetgeving m.b.t. de bijtelling kwam hij eind 2014 op het idee van LangerLageBijtelling.

Heeft u vragen aan Bart of opmerkingen?
Laat uw gegevens hierboven achter.